torsdag 7 februari 2008

AlmåsaHär ligger stugorna i långa prydliga och rena rader. Ett koloniområde i Malmö som inte får högt betyg av kolonispanarna. Inte som koloniområde. Det är mer som ett fritidsområde. Känns lite tungt och instängt. Blir nog inte så många besök där i framtiden. Inte ens trädgårdarna ger större någon större inspiration. Betyg 2 stugor av 5.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja nu hittade jag hit också!
Bilderna utstrålar verkligen instängdhet och ångest! Vilka parametrar baserar sej stugpoängen på?Finns det -stugor?
Bortom det mjältsjuka området öppnar sej himlen!Tack och lov
Kari

Anonym sa...

Självklart 5stugor till fotot!!
Kari

cS sa...

Kari:Skönt att alla smaker kan tillgodoses i kolonivärlden. Är säker på att ägarna här älskar sina stugor.

Anonym sa...

jag tycket det är ett underbart område, jag vill ha privathet i min stuga och många med mig. ALLA har INTE stugor för att visa upp som skribenten verkar gilla.

cS sa...

Anonym: Som jag skrev i inlägget ovan. Jag har full respekt för att man vill värna om sin privathet. Det vill vi väl alla, mer eller mindre. När jag fotograferar mycket på en viss tomt/stuga så har ägaren gett sin tillåtelse. I Lund jämställs koloniområden med den offentliga parken. Alla har tillträde till området och gemensamma grönområden. Jag hoppas du fortsätter njuta av din stuga och Almåsaområdet.

Lisbeth sa...

Almåsa är ett underbart koloniområde. Du var nog negativ redan från början och du har inte sett dig omkring riktigt. Hade du gjort det hade du också sett charmen och de många skiftningarna i området. Dina bilder är mycket missvisande.

cS sa...

Hej Lisbeth.
Jag får komma på återbesök och revidera min uppfattning. Håller med om att det var lite hårt och kategoriskt skrivet.